Thursday, April 14, 2011

De ce ce?

Intr-un exces de zel si pentru mai mult efect publicitar, am numit "festival" intalnirea cu nume de cod Amanatura, cu toate ca nu are nici pretentiile si nici proportiile unui Woodstock sau al unui carnaval de la Rio, poate doar ca si nuanta ideologica (ca sa folosesc si eu cuvinte pe care nu le chiar inteleg si nu-si au locul catusi de putin in context).
Treaba e asa : avem la dispozitie o bucata de pamant pe care a crescut o cabanuta, in care traiau trei purcelusi . Momentan purceii nu sunt acasa, au plecat in povestea fetitei cu chibrituri pentru ca au ramas fara foc, dar se pot intoarce in orice moment, deci nu o sa le ocupam cabana, in schimb o sa plantam corturi de jur-imprejurul ei. Ne ducem cu noi si un soundsistem nervos, pentru organizarea unei competitii de cantat la fluier intre ciobanii din zona. Criteriile dupa care vom alege castigatorii vor fi numarul de oi intoarse, numarul gaurilor din fluier la care se canta concomitent, si bineinteles calitatea branzei ciobanului.
Dupa ce competitia ia sfarsit, si ciobanul castigator isi felicita oile, ne vedem linistiti de ale noastre, cu percutii si instrumente de tot felul, la care e binevenit sa participe oricine, si alte activitati permise de sanul naturii, de campul deschis si de lacul din apropiere.
Mai pe seara, bagam sculele in priza ( un dublu sens evident in fraza dinainte dar e mai prudent sa nu-l speculez ) , dam volumul mai tare si ne unim cu muzica si cu natura, un exercitiu care poate fi extrem de placut din cate imi amintesc. Asta se va intampla sambata 30 aprilie, urmand ca apoi sa continuam a doua zi, de 1 mai, si, daca e cazul, si in 2.
Cu toate ca probabil vom improviza un bar, as sfatui stimatii participanti sa dea o fuga pe la supermarket inainte, pentru provizii diverse.
Si nu uitati, orice v-ar spune in engleza ciobanii, do not make love to the sheeps !!!

No comments:

Post a Comment